Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Valentýnské dárky pro muzikanty

Nezáleží na tom, jestli Valentýna slavíte nebo ne. Lásku k hudbě můžete vyjadřovat po celý rok. Pokud však chcete vyjádřit lásku muzikantce či hudebníkovi, máme pro vás několik tipů na ty nejlepší zamilované hudební dárky. Buďte originální a věnujte stylový a zároveň praktický dárek, který bude vaši lásku těšit během celého roku, ať už Valentýna slavíte nebo ne.

hudební dárky 2

  • Zapálenou muzikantku jisto jistě potěšíte náhrdelníkem ve tvaru srdce, zdobeným notami. Na výběr máme z více modelů. Jedná se o opravdu skvělý způsob, jak vyjádřit lásku – dáte najevo své sympatie a zároveň vaše láska bude vědět, že víte, co je její životní vášní.

náhrdelník s houslovým klíčem a notami stříbrný

Náramky lásky a přátelství (2)

  • Nejen srdce, ale i červená či růžová barvy symbolizují lásku a vášeň. V této kategorii nabízíme jak dárky pro ni, tak i dárky pro něj. Hudebnici můžete potěšit šálem s notami a muzikanta zase červenou či vínovou kravatou s partiturou. Slaďte se do jedné barvy a vyrazte na Valentýnské rande.

hudební kravata s partiturou červená

  • Pokud jste vyznavači praktických dárků, i zde můžeme sloužit. USB ve tvaru srdce z houslového a basového klíče, na které můžete nahrát fotky a videa ze společných koncertů či noty oblíbených skladeb. Pokud máte rádi klasiku, hrníčkem s hudebním srdcem tvořeným notovou osnovou neuděláte krok vedle. Stejný motiv – "Melodie mého srdce" naleznete i na praktické plátěné tašce či velmi oblíbeném tričku.

musical heart

  • Pokud jste se rozhodli jít cestou vlastnoručně vyrobeného dárku, zde se přímo nabízí – složte vlastní zamilovanou písničku. V textu můžete vyjádřit emoce k milované osobě, či popsat vtipné zážitky z vaší společné cesty životem. Pokud si na tuto disciplínu netroufáte, můžete vyrobit skleničku s notami a naplnit ji různými dobrůtkami. Přání či květina v hudebním kabátku také potěší každé dívčí srdce.

hudební květina pugét 2

  • Pro pány můžete upéct oblíbené cukroví ve tvaru hudebních nástrojů a máte na světě opravu originální hudební dárek, který můžete společně sníst při sledování romantických hudebních filmů.

hudební cukroví saxofon, noty, houslové klíč

  • Skvělým výběrem jsou také lístky do divadla, na koncert či na muzikál. Společně strávené chvíle jsou možná tím největším dárkem, který můžeme dát.

Více tipů naleznete v kategorii zde.