Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Jak vzniklo hudebnikum.cz

Přetváříme myšlenky v realitu

Je léto 2013, sedím s kamarádkou v malém brněnském bytě nad sklenkou bílého. Vidím to jako dneska. Mluvíme a mluvíme a dostaneme se až k touze podnikat. Přeji si něco tvořit. Chci večer fyzicky vidět to, na čem jsem dnes pracovala.

A najednou mi to proběhlo hlavou. Dárky pro hudebníky. Vzpomínám na to, jak v průběhu mých studií na konzervatoři všichni obdivovali, když měl někdo čepici s notami, tašku s houslovým klíčem, nebo cokoliv, co se alespoň trošku dotýkalo hudební branže. Jenže sehnat to nebylo vůbec jednoduché, nikdo se na podobné věci nespecializoval a potkat je bylo spíš náhodou.

Byla tady tedy poměrně velká šance úspěchu a my jsme se ji rozhodly využít.

Střih, spousta práce, posun v čase a najednou je tady 27.11. téhož roku a my vypouštíme do světa nový eshop. Na první objednávku jsme netrpělivě čekaly dva nekonečně dlouhé dny, ale vyplatilo se. Udělala nám obrovskou radost a nakopla nás do dalších aktivit a další práce. Všechno se pomalu rozjíždělo a nám se plnily sny. Strašně nás to bavilo a odměnou nám byl stále rostoucí počet objednávek a krásné zpětné vazby.

Během několika let se naše cesty rozešly a každá jdeme svou cestou a budujeme vlastní značku. V průběhu podnikání se mi podařilo na sebe navázat poměrně velké množství skvělých lidí a náš tým se plynule rozrůstá. Z čehož mám obrovskou radost.

Hudbě se věnuji od malička. Vždy mě bavilo zpívat. V první třídě jsem začala hrát na klavír a o rok později zpívat. V obou případech jsem vystudovala dva cykly na ZUŠ a po gymnáziu se mi podařilo dostat se na konzervatoř a vystudovat klasický zpěv a vysokou školu - hudební výchovu a sbormistrovství. Pár let jsem strávila výukou zpěvu na ZUŠ, hudební výchovy na ZŠ, vedením sborů... Jsem proto nesmírně ráda, že pracuji v oboru, který mám ráda od dětství a zároveň tvořím. Tvořím něco, co dělá lidem radost, a to dělá zase radost mně.

Baví mě neustále vymýšlet nové a nové věci, o které bychom mohli rozšířit sortiment a zároveň se snažíme o co největší podporu českých tvůrců a výrobců. To je podle mě důležité. Vzájemná pomoc a kooperace. Být tady jeden pro druhého a pokud to jde, tak se vzájemně podporovat.

Nesmírně si vážím každé objednávky, která nám přistane v košíku a každá je pro mne hnacím motorem vymýšlet nové věci. A to je to, co mě na tom asi nejvíce baví. Ten proces od myšlenky k fyzickému produktu.

Věřím, že i Vás naše zboží zaujalo a pokud pro nás máte jakoukoliv zpětnou vazbu, napište nám ji.

Alžběta Janků, majitelka společnosti