Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Tipy na dárky pro zpěvačky a zpěváky

Každý miluje zpěv. A kdo tvrdí, že ne, tak zpívá dvakrát tolik :) Můžete namítat, že zpíváte falešně – ovšem, sáhněte si do svědomí – zpíváte si při práci, uspáváte děti svou milovanou ukolébavkou z dětství či jedete v oblíbeném klišé zpívání ve sprše? (ač mám vystudovaný zpěv, ve sprše jsem nikdy nezpívala :) )

 

Dárek pro zpěváky pak tedy můžete věnovat úplně každému – když jej dáte zpěvačce, vyjádříte tím zájem o její koníček či uměleckou profesi. Naopak, když jej dáte nadšenému vtipálkovi, který předělává texty vašich oblíbených písní při běžných činnostech, ukážete svůj vytříbený smysl pro humor. Ať tak či onak, hudební dárky z naší nabídky zaujmou nejednoho muzikanta ve vašem okolí.

 

Tak jdeme na to?

 

1. Jako první tu máme kategorii hrníčků, skleniček či půllitrů s mikrofonem. Protože pokud někdo potřebuje opravdu často a hodně pít, pak to jsou zpěváci a zpěvačky. Samozřejmě mám na mysli vodu nebo čaj :)

 

hrnek s mikrofonem

 

2. Do zkušebny, pokoje či hudební třídy skvěle padne dekorace v podobě samolepky na zeď s mikrofonem. Dotvoří tak krásné muzikantské prostředí a určitě rozvine inspiraci každého umělce.

samolepka na zeď mikrofon

 

3. Pokud chodíte zpívat na akce a nemáte k sobě zrovna vhodný doprovod či korepetitora, oceníte přenosný USB disk ve tvaru mikrofonu, na který se vejde spousta hudebních podkladů. Můžete si na něj nahrát i studijní materiály do dějin hudby nebo notové party na zkoušku s kapelou.

 

usb mikrofon

 

4. Z kategorie bižuterie a doplňků tu máme například manžetové knoflíčky s mikrofonem či hudební náhrdelník s týmž motivem. Zpěvačkám se jistě bude líbit i brož ve tvaru houslového klíče zdobeným mikrofonem.

 

Brož houslový klíč s mikrofonem

 

5. Pro vtipálky tu máme nafukovací mikrofon, který se bude vyjímat na každé party. Určitě s ním užijete spoustu legrace s partou muzikantů i s kamarády hudbou nepolíbených.

Nafukovací mikrofon na stojanu

6. Je známo, že zpěvačky si musí chránit svůj hlas. Proto jistě ocení některý z nabídky našich hudebních šálů, které se dají nosit buď jako hřejivý doplněk k bundě či kabátu nebo také jako dekorační prvek na hudební vystoupení. Pánům zpěvákům můžete sladit i kravatu nebo motýlek s notami a rázem bude z obyčejného outfitu kousek přímo hvězdný.

šál s partiturou a notami

 

7. Trička jsou také skvělým tipem nejen pro zpěváky. Jemný hudební motiv s notami a houslovými klíči či nejoblíbenější kousek – tričko s pampeliškou a notami potěší každou muzikantskou duši. Pokud chcete být opravdu originální, vyberte tričko z naší kolekce hudebních vtípků – Musical jokes. Dát zpěvákovi tričko s nápisem ZMLKNI! - to je výzva.

 

tričko s notami a houslovými klíči

 

Ať už vyberete přímo dárek s mikrofonem nebo jakýkoliv jiný hudební motiv, přejeme šťastnou ruku při výběru! A pokud potřebujete s výběrem poradit, neváhejte nás kontaktovat.

 

Alžběta Janků