Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

6 tipů na dárky pro kytaristy

Kytara – kdo by neznal někoho, kdo na ni hraje, kdo kytarovou hru přímo zbožňuje? Někoho, kdo ve večerních hodinách vždycky vytáhne tento nádherně znějící hudební nástroj a dokáže zábavu pozvednout o několik úrovní výš?

  • Pokud hledáte dárek pro takovéhoto člověka, jistě ho potěší půllitr s jeho milovanou kytarou. Má-li raději víno, sklenička s klasickou či basovou kytarou nebude krokem vedle.

půllitr s kytarou

  • Co je ale luxusní záležitostí a udělá radost nejen na oslavách, je malé kytarové pouzdro, ve kterém místo kytary naleznete dvě skleničky, placatku a další propriety potřebné k vychutnání si skvělé pálenky.

 kytarové pouzdro se skleničkami pro muzikanta

  • Pokud ale na kytaru začíná hrát váš syn, upřednostníte spíše hrnek s originálním kytarovým ouškem, dcera zajásá nad oslnivým a zářivým náhrdelníkem či náušnicemi s kytarou.

Náušnice barevné kytary (1)

 

  • Pokud chcete udělat radost rodičům, kteří doufají, že se děťátko dá na stejnou cestu jako oni, do prvních měsíců se bude jistě hodit rockový bryndák.

Bryndák rockstar (2)

 

Kožená kabelka BASOVÁ KYTARA (4)

 

  • Chcete-li do dárku přenést i kus své práce, můžete oslavenci upéct dort ve tvaru jeho oblíbeného nástroje – pro tyto účely skvěle poslouží dortová forma ve tvaru kytary.

 

Další dárky s motivem klasické či elektrické kytary naleznete zde.

 

Mnoho dalších hudebních dárků s obecnějšími hudebními motivy najdete v ostatních kategoriích na www.hudebnikum.cz