Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

5 tipů pro krále a královny hudebních plesů

sukně s notami pro muzikantku

Začátek roku se nese ve znamení plesů. Chystáte se i vy po dvouleté pauze nějaký navštívit? Pak tu pro vás máme pár tipů, jak se můžete proměnit v krále a královnu všech společenských událostí. S našimi hudebními doplňky to půjde jedna radost.

 

1. Originální hudební oblečení

Nebudeme si nic nalhávat. Šaty dělají člověka a v případě plesů to platí dvojnásob. Pokud se nebojíte být originální a vyčnívat z davu, máme pro vás skvělý kousek, se kterým nezapadnete v davu, ale naopak určitě zaujmete a budete středem pozornosti. Mluvíme o hudební sukni plné not, která jednoznačně zaujme každého, kdo vás v ní uvidí. Pro mladé dámy pak nabízíme kratší sukně, které podtrhnou mladistvý vzhled nositelky.

elegantní sukně s notami

2. Bižuterie s hudební tematikou

Pokud nechcete být úplně ve středu dění, ale rády byste svůj outfit doplnila nějakou notou či houslovým klíčem, můžete vybírat z bohaté nabídky naší hudební bižuteriebrože ve tvaru houslového klíče, náhrdelníky s notami, náušnice ve tvaru hudebních nástrojů či nějaká maličkost do vlasů? V naší hudební cukrárně plné bižuterie pro muzikanty si jistě vyberete.

Brož houslový klíč

3. Doplňky pro pány muzikanty

Nezapomínáme ani na naše mužské protějšky. Pánové, je libo kravata s klaviaturou, motýlek s notami, spona na kravatu s houslovým klíčem či notové manžetové knoflíčky? Není problém. S těmito doplňky dáte všem v okolí najevo, že mají co dočinění s kovaným muzikantem.

Spona na kravatu a manžetové knoflíčky -houslový klíč2

4. Kapesníky s notami

Pokud dáváte přednost látkovým kapesníkům s notami, budete na své okolí působit jako pravý gentleman. Jste-li příznivci spíše papírových kapesníčků, i zde si můžete vybrat. Například motiv s rukopisem J.S. Bacha, W.A. Mozarta či motiv hudebních nástrojů a klaviatury. Ani s jedním z modelů nešlápnete vedle.

látkové kapesníky s notami

5. Nezbytné hudební doplňky

Dámy jistě ocení malé kompaktní zrcátko s houslovým klíčem, které mohou použít při úpravě make-upu. Pokud víte, že v místě konání akce bývá nesnesitelně přetopeno, hodit se bude praktický vějíř s partiturou, který doladí outfit k dokonalosti.

kosmetické zrcátko s houslovým klíčem