Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

5 tipů na dárky pro klavíristy

 ponožky s klaviaturou

Lámete si hlavu s výběrem dárku pro své děti, které chodí už spoustu let do hudebky a milují hru na klavír? Vaše nejlepší kamarádka hraje na klávesy v kapele a má tento víkend narozeniny? Blíží se konec roku a vy stále nevíte, čím obdarovat svého učitele na piano?

Vánoce jsou kapitola sama o sobě a můžou nám kromě radosti ze společně strávených chvil přichystat i perné chvilky při výběru toho správného dárku. Pokud máte podobná dilemata a nebo si chcete udělat radost sami, pojďte si projít naše tipy na dárky právě pro klavíristy.

1. Praktické hudební maličkosti

Hledáte-li maličkou drobnost pro své žáky, určitě každého malého muzikanta potěší tužka s klaviaturou děti si budou moct ihned zaznamenat veškeré poznámky, které jim jinak musíte jinak neustále opakovat. 

Pořadač na noty také jistě využije leckterý žáček či student, který běžně noty loví po celé tašce :)

pořadač s klaviaturou a notami

2. Hrnek s motivem klavíru

Kamarádka si může vychutnat horký čaj ze stylového hrnečkuběhem této chvíle si ohřeje ruce a poté bude moct pokračovat v interpretaci svých klavírních skladeb.


HUD MIX 070221 238 IN

 

3. Doplňky pro pány klavíristy

Pokud přítel chodí rád do společnosti nebo často koncertuje, určitě ocení manžetové knoflíčky, kravatu či motýlek s klaviaturou, který doladí jeho outfit.

 manžetové knoflíčky set

 

4. Doplňky pro klavíristky

Maminku potěší klavírní náhrdelník a náušnice, babičku brož s klaviaturou a dědeček s tatínkem se mohou sladit do čepic a šál s klaviaturou.

 HUD MIX 250221 377 II

 

5. Motiv klavíru a klaviatury na našem zboží

Můžeme Vás ujistit, že v naší nabídce dárků s motivem piana, klavíru a klaviatury si vybere opravdu každý milovník tohoto oblíbeného hudebního nástroje.

 Dětský motýlek klaviatura - vinyl (3)

A pokud přece jen ne, nabídnout můžeme i dárky s obecnější hudební tematikou – jako je houslový klíč, nota, partitura...

 

 

Mnoho dalších dárků, naleznete v naši nabídce na www.hudebnikum.cz