Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Tipy na hudební dárky pro babičku

Blížící se Vánoce přinášejí nejen radost a pohodu, ale také otázku, která mnohé z nás dostane do rozpaků - co darovat našim milovaným, zejména babičkám? Ty mají totiž občas tu vlastnost, že při otázce na přání odpoví něco ve smyslu "Nedělej si škodu, mám všechno, co potřebuji." A tak začíná naše dobrodružství s hledáním toho správného dárku, který jim přinese radost.

Pokud se vaše babička zajímá o hudbu nebo ráda tráví čas na koncertech, máme pro vás pár nápadů, jak ji potěšit.

  • Dopřejte své babičce pohodové večery s teplým čajem v originálním hudebním hrníčku. Zachumlaná v hřejivé dece s notami si může vychutnat oblíbené skladby, které si může poslechnout v pohodlí svého domova.

hudební hrnek srdce s notami

  • Skleněná váza s notami vykouzlí nádhernou atmosféru v babiččině bytě.

Broušená váza s partiturou (4)

  • Naše babičky byly zvyklé nosit si na nákup vlastní tašky – plátěnka s motivem not bude skvělou a praktickou maličkostí, kterou jistě ocení.DESIGN - taška pampeliška, přírodní (2)
  • Neuvěřitelně populární jsou naše hrnky s hudebními motivy. Přineste do babiččina života kousek hudby s hrnkem zdobeným jejím oblíbeným hudebním nástrojem. A nezapomeňte zvážit i velikost, zda raději zvolit malé espresso nebo velký hrnek na čaj.

hrnek s houslemi a notami

  • Šála s notami je letos tou nejlepší volbou na vánoční dárek. Dopřejte babičce stylový doplněk s hudebním nádechem, který ji zahřeje nejen na těle, ale i na duši.

teplý hudební šál s notami

  • Pro babičky, které si rády užívají kulturu, je ideální volbou krásná brož ve tvaru houslového klíče. Rozzařte babiččin slavnostní outfit originálním kouskem.

hudební brož houslový klíč

A to je teprve začátek! Nádherné náhrdelníky s houslovým klíčem, stylové propisky či bloky, záložky ve tvaru hudebních nástrojů nebo dokonce hudební prostírání jsou dalšími skvělými možnostmi, jak darovat babičce nezapomenutelný hudební dárek. Překvapte ji letos něčím, co rozehraje její srdce!

Pokud hledáte hudební dárek pro tatínka či dědečka, inspirujte se zde.