Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Tipy na hudební dárky pro tatínky a dědečky

Vybrat vhodné dárky pro tatínky a dědečky může být výzvou, zejména při příležitostech jako jsou Vánoce. Pokud jsou vaši blízcí vášnivými hudebníky, rádi bychom vám představili několik tipů z naší nabídky, které jistě potěší každého milovníka hudby.

  • Skvělou volbou je dozajisté pouzdro s placatkou, sklenicemi a dalšími doplňky pro pohodovou degustaci, které ocení každý milovník originality. Dárková sada na alkohol je uložena v originálním pouzdru ve tvaru kytary, takže pokud Váš tatínek či dědeček miluje hudbu, či dokonce hraje na kytaru, tímto dárkem spojíte jeho lásku k hudbě s praktičností a originalitou přenosné sady.

sada v kytarovém pouzdru

  •  Zatímco ženy dávají přednost sklence vína, muži jsou častěji milovníky piva. Pokud k nim patří i Vaši rodinní příslušníci, půllitr s oblíbeným hudebním nástrojem udělá radost jak tatínkovi, tak dědečkovi.

půllitr s kytarou

 

 látkové kapesníky s notami

  • Když lahev na kořalku naplníte oblíbenou dědečkovou pálenkou, neuděláte krok vedle. Pokud zvolíte motiv akordeonu, kytary, saxofonu či jiného hudebního nástroje, uděláte radost dvakrát takovou :)
  •  Velkou kategorii pak tvoří hudební módní doplňky, vzpomeňme například motýlky, které u nás koupíte v různém materiálovém provedení – ať už klasické látkové, dřevěné, tak i netradiční – vyrobené z gramofonových desek.

motýlek elektrická kytara vinyl


kšandy s notami bílé

 manžetové knoflíčky set

  • Pokud je dědeček šprýmař, udělá mu radost tričko či hrníček z kolekce Musical jokes. Vybírat můžete z pěti motivů této hudebně-zábavné kolekce.

 hudební tričko nejsem žádný béčko

  • Pokud jsou pánové z Vaší rodiny rození elegáni, určitě je potěší teplý šál, který pozvedne nudný černý kabát či oblek do vyšších sfér.
  • Jak známo, tatínci i dědečci jsou hračičkové a rádi stále něco kutí, spravují a vyrábějí. Zaujmout by je mohlo 3D puzzle, ať už dřevěné, tak i kovové – motiv oblíbeného hudebního nástroje, ať už se jedná o klavír či kytaru je samozřejmostí.
  •  Pokud hledáte jen drobnost, doporučujeme projít kategorii hudebních otvíráků, hudebních záložek do knih - papírových či kovových a nebo klíčenek s nejrůznějšími muzikantskými motivy.

Pokud hledáte hudební dárek pro babičku, inspirujte se zde.