Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Tipy na letní hudební nezbytnosti

Prázdniny začaly a před námi jsou krásné dny plné odpočinku, cestování, koupání, grilování a dalších ryze letních aktivit. Věděli jste, že můžete být obklopeni hudbou i na prázdninách? Máme pro vás pár tipů na nezbytnosti, které se vám v létě budou hodit.

1. K vodě

Pokud odjíždíte k moři či budete odpočívat raději ve městě u bazénu, jistě se vám bude hodit malý tip a jeden zlepšovák. Věděli jste, že šál s partiturou z naší nabídky můžete využít i jako pareo k vodě?

pareo s partiturou a notami

S dětmi využijete chladící tašku s roztomilými hudebními kočičkami, která udrží vaši svačinu v bezva stavu i při horkých letních dnech. Zabavit se můžete i hudebními hrami z naší nabídky.

postřeh hudební symboly hudební hra

 

A vy jistě oceníte záložku do knihy ve tvaru klavíru, houslí či akordeonu, abyste věděli, kterou stránkou zítra pokračovat 📖

záložka do knihy ve tvaru houslí

2. Na výlety nejen za hudbou

Plecháčky s hudebním citátem, lahev na vodu s kočkami hudebnicemi, termohrnek s partiturou či otvírák s hudebním vtípkem – v létě je více než kdy jindy potřeba dbát na pitný režim.

hudební plecháček s notami

Zapomínat byste také neměli na své léky – skvělé jsou malé lékovky, kam schováte potřebné množství prášků na další dny.

Psací potřeby bývají opomíjenou, avšak velmi důležitou součástí výbavy na výlety – čím jiným byste psali zápisky do turistických deníků, luštili křížovky či psali pohledy z cest?

Pokud se chystáte do zahraničí, nezapomeňte na stylové jmenovky na kufr či na obal na pas ve stylu vašeho oblíbeného hudebního nástroje.

3. Letní počasí 

V létě bychom měli dbát na i na svoje zdraví. Před sluncem se můžeme ochránit praktickou kšiltovkou, která se bude hodit do města i na sport. Houslový klíč je malým detailem, který z pokrývky hlavy udělá skvělý módní doplněk. kšiltovka s houslovým klíčem

Do města se skvěle hodí i praktický vějíř, který vás příjemně ovane a pomůže přečkat horké letní dny. Vybírejte z různých barev i rukopisů hudebních skladatelů

Pokud se počasí otočí, je skvělé být připraven a mít nachystán stylový deštník s notami, který vás před letním deštíkem ochrání.  

4. Dlouhé letní večery za zvuku oblíbené hudby

Pokud jste cestováním či slunečními paprsky unaveni natolik, že nezvládnete víc než večerní grilovačku či posezení, vězte, že i zde máme co nabídnout. Sklenky na víno s vašim hudebním nástrojem pozvednou skleničku vína o další úroveň. Pro milovníky piva máme v nabídce i hudební půllitry ať už s hudebními nástroji, tak i například s partiturou. Uvidíte, že si tyto chvíle vychutnáte ještě o něco víc.

půllitr s kytarou

No a pokud na alkohol moc neužijete či jste ještě příliš mladí na sklenku míchaného nápoje, namíchejte i nějaký nealko osvěžující drink do skleněného džbánu a notami.

Chystáte se letos navštívit místa spojena s našimi hudebními velikány Antonínem Dvořákem, Bedřichem Smetanou, Leošem Janáčkem či Bohuslavem Martinů? Pošlete nám fotky, rádi je nasdílíme s ostatními hudebníky 🎶