Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

10 tipů na dárky pro učitele hudby

Hledáte dárek pro svého učitele klavíru, houslí či zpěvu? Sbormistryni, dirigenta, učitelku hudební výchovy nebo nauky? Pak jste na správném místě. Zamysleli jsme se a sepsali jsme vám výběr těch nejlepších tipů na dárky, které ocení každý učitel hudby. 

1. Květina - tradice v novém

Klasika, která udělá radost každé ženě. Zkuste letošní kytičku zabalit do hudebního kabátku. Tato maličkost posune květinu o level výš a vaše paní učitelka uvidí, že na ni opravdu myslíte. Skvěle poslouží stuhy s partiturou nebo balicí papír s notami.

 hudební květina pugét 2

 

2. Čokoláda nebo lahev vína s hudebním podtónem

I taková lahev vína v dárkové taštičce s hudebním motivem nebo čokoláda zabalená do notového papíru se rázem promění v osobní dárek, který potěší každého učitele s muzikantskou duší.

Dárková taška hudba

 

3. Rádi pečete? Upečte svému učiteli jeho oblíbenou dobrotu

Pokud je vám nebo vaší mamince blízké pečení, udělejte si krásné odpoledne a potěšte svého kantora domácími sušenkami či hudebně laděným dortem. Největší úspěch sklidíte, když takovou dobrotu donesete na poslední hodinu pěveckého sboru, orchestru či hudební nauky. Využít můžete vykrajovátka či dortové formy z naší nabídky. I originální obal udělá z jedlého dárku velkou parádu.

 

hudební cukroví saxofon, noty, houslové klíč

 

4. Jste kreativní? Vyrobte svému učiteli nějaký originální dárek s hudební tematikou

Využít můžete ubrouskovou techniku, raznice, stuhy, washi pásky či samolepky, které dotvoří jakékoliv vaše umělecké dílo. Pokud na tvoření moc nejste, můžete darovat samolepky nebo razítka tak jak jsou a učitelé je jistě rádi využijí k motivačnímu známkování během příštího školního roku.

 pečetidlo houslový klíč

 

5. Ve školství není nikdy dost lepících bločků a psacích potřeb

I na to jsme při vymýšlení dárků mysleli. Proto v naší nabídce najdete tolik kancelářských potřeb – od dřevěných tužek, které využije každý muzikant, propisek, mazacích gum, kancelářských sponek či lepících bločků, které jsou nezbytnou výbavou každého učitele. Ty s hudebním motivem potěší při každém psaní, při každém pohledu. Klipsny na noty jsou pak praktickou maličkostí, která potěší i pomůže.

prosinec3

 

6. Chcete v příštím roce hrát ve výuce více her?

Pak není nic snazšího než obdarovat svého učitele skvělou didaktickou hrou, kterou využije příští rok v hodinách. Zábavnou formou tak procvičíte hudební teorii a už se nebudete muset biflovat z učebnic a pracovních sešitů :)

 hudební karetní hry zodpovědná výuka 1

 

7. Potřebuje třída vašeho učitele oživit?

Darujte samolepku na zeď. Pokud si ji učitel nalepí do hudebny, máte vyhráno – nejen, že se vám bude v hodinách lépe pracovat, ale můžete si každý týden říct – tak tohle má ode mě :) Stejnou službu udělají hudební hodiny, které zároveň pomohou sledovat čas nejen učitelům, ale i vám :)

 hudební hodiny s notami

 

8. Klasika v originálním provedení

To jsou hudební hrnky z naší nabídky. Věřte, že je ocení opravdu každý muzikant. Pokud je váš učitel vtipálek, vybírejte z kolekce Musical jokes. Pokud je spíše citlivá duše, hrníček z kolekce Musical nature bude tou správnou volbou.

hudební hrnek nejsem žádný béčko

 

9. Koncerty a besídky

Pokud jste se neztotožnili s ničím výše uvedeným, věřte že šál s notami, brož s hudebním nástrojem nebo náušnice či jiná hudební bižuterie udělají radost každé paní učitelce. Pro pány učitele bychom zase doporučili manžetové knoflíčky či kravatu s jeho hudebním nástrojem či s motivem not.

hudební šál s notami a partiturou

 

10. Nevybrali jste si z výše uvedených tipů?

Žádný strach, pořád máme co nabídnout :) V nabídce máme spoustu užitečných věcí, které ocení opravdu každý hudebník – praktické USB disky, diáře, sklenice či půllitry, ručníky, oblečení a spoustu dalších hudebních dárků. Vybírat můžete podle motivu který se vám líbí – například podle hudebního nástroje.

ponožky s klaviaturou